IMG_4422.jpg

Nyt on muutto ohi! Mä olenkin eri taitava muuttaja sillä muuteltiin jo mutsin kanssa ainakin sata kertaa koko lapsuuteni aikana. No, ainakin niin monta kertaa että laskuissa en koskaan pysynyt. 

Muuttaminen on ollut joskus kivaa, nyt ei oikeastaan ole. Stressasin aika huolella koko muuton ajan ja jo sitä ennen! Ehtiikö kaikki tavarat viedä ennen kuin pakettiauton palautus on. Oikeasti me oltiin jo huomattavasti paljon aikaisemmin valmiita kun pakun vienti edes oli. Ehdittiin jopa shoppailla uusia huonekalujakin siinä välissä. 

Tänään suurin osa tavaroista on jo omilla paikoillaan ja vain pari hassua laatikkoa on enää purkamatta. Uusi koti on ihana ja olen nukkunut todella hyvin. Ainoa asia mikä stressaa on huomenna alkavat duunit.

Tänään on virallisesti viimeinen sairaslomapäiväni ja huomenna aloitan työt kokopäiväisesti. Oli ihan hauskaa käydä pari viikkoa töissä vain neljä tuntia/päivä. Olen selkeästi jo parempi vointinen kuin muutama hassu kuukausi takaperin. Huominen vain jännittää että miten kokopäiväisenä olo taas tuntuu.

On ollut kyllä ilo olla taas asiakkaiden kanssa tekemisissä eikä ole enää ollut yhtään sellainen olo että kaikki uudet ihmiset vain pelottaa =) Meillä on aivan mahtava työporukka ja voin aikuisten oikeasti sanoa että tykkään heistä kaikista <3

Mahtava olo tällä hetkellä muutenkin =) =) =)