IMG_4403.jpg

 

Tiedättekö sen tunteen kun uusi koti häämöttää ihan lähellä? Kun ei huvita enää vanhaa siivota tai laittaa? Nyt on se vaihe.. Ärsyttää ihan huolella tämä vanha nebu ja uusi on jo niiiiiiiiin lähellä mutta niin kaukana.

Kävin eilen uudella Nebulla katsastamassa tilanteen, sain avaimet vain siksi aikaa. Tyhjässä Nebussa oli kiva istua ja ajatella kaikki tavarat omille paikoilleen, koira juoksemassa lattioilla. Kukat ikkunalaudoilla. Takapihalla pieni kasvimaa =) Koko perhe grillaamassa.. aaah!

Täällä vanhalla asunnolla on vain kasa pahvilaatikoita ja hirveä sotku! Ahdistaa sotku mutta ei ole enää mitään intoa tehdä mitään. Pyykit täytyisi kuitenkin huoltaa, samoin tiskit ja muut. Ei jaksa, ei huvita. Haluan pois.

Haluan mennä jo hiomaan ja maalaamaan meidän uutta Nebukadnessaria <3 Siellä sitä hommaa seinissä riittääkin, saadaan uusia kaikki pinnat ja vihdoin saan ne sävyt kun olen aina halunnut. Nyt saa vaihtaa seinän väriä vaikka joka viikko jos siltä vaan tuntuu. Ja minä olen on/off- tyyppi myös tässä asiassa, kaipaan nopeasti vaihtelua ja nyt saan toteuttaa vihdoin itseäni ihan urakalla!

Mutta siihen asti pitäisi vanhaa pitää asuttavassa kunnossa, menenkin siis tiskaamaan..