mad.jpg

Olen miettinyt että kuinkahan monta Trinityä minussa piilee? Varmaa on se että kaksisuuntaisesta johtuen kaksi, mania-Trinity ja Depressio-Trinity..

Mutta monta meitä sitten loppujen lopuksi onkaan? Olisi varmaan hyvä alkaa kelailemaan sitä ihan toden teolla jo terapiaakin varten. Rankaisija löytyy ainakin, se on ilkeä ja pelottelee mua kaikenmaailman asioilla.

Mania-Trinity on Kuningatar.. ilkeä hallitsija joka ei ota muita kuuleviin korviinsakkaan, siinä vaiheessa kun hän on päässyt valtaan. Depis-Trinityä hän pitää suorastaan palvelijanaan. Joku jossain pyrkii sensuroimaan kirjoituksiani ja häpeää tätä kaikkea paska tuotosta mitä tänne tuotan. Jollain on aivan järkyttävä pöpö kammo ja hän ei anna mun edes painaa bussissa nappia ilman hanskaa, saatika jos pitäis hissin nappia painaa tai avata lääkärissä ovia!

Olen tottakai ollut aina sitä mieltä että se on vain minä, minä vain olen tälläinen.. mutta kun nämä käyttäytymiset vaihtelee kausittain hyvinkin paljon niin se on alkanut tuntumaan oudolta..

Kuka minä olen?

Miksi pukeudun välillä vain korkokenkiin ja välillä vain lenkkareihin? Välillä kuljen kuukausia ulkosalla vain pipo ja huppu päässä? Välillä kuuntelen Jipun biisejä "ranteet auki"-meinigillä (En muuten ole mikään Jippu fani) välillä kuuntelen vain konemusiikkia.

Ei ihme että tuntuu että olen kadottanut itseni, kuka olen, mistä tykkään. Välillä iskee vahvasti "irrallinen" olo ja välillä kauhea tyhjyys.

Tyhjyys on pahin... Se kun iskee, on valmis kuolemaan. Se on niin vahva olotila missä ei tunne mitään.

Mutta nyt, Nebukadnessarissa kaikki hyvin!