Tänään taas lääkärissä. Taas ja taas, on nimittäin aika lailla juostu siellä. tänään tapasin ensimmäistä kertaa niin sanotun omalääkärini. Käytiin vain hiukan lääkitystäni läpi ja jotain muutoksia sinne tulikin.

Olen tehnyt tietoisen päätöksen etten lue netistä lääkitys asioita, ja varsinkaan mistään suomi24-palstoilta. En itseasiassa ole edes itse lukenut pakettieni tekstejä vaan antanut ne suosiolla miehelleni etten piirtele piruja seinille. Valittelen sille jos on outoja juttuja, ja sitten lääkärille. Yhden kerran olen jo joutunutkin lääkitykseni kokonaan vaihtamaan sivuoireiden takia. Mutta niihin vaihtoihin on tottuminen, näin olen ymmärtänyt.

Hoitaja oli myös mukana ja hänen kanssa on nyt tarkoitus aloittaa keskustelukäynnit. Kerran viikossa siellä käydään. Sama hoitaja kun viime kerralla kun masiksen takia olin psykiatrisella puolella hoidossa. Toisaalta hyvä sillä hän hiukan varmaan hän muistaakin läpikäytyjä asioita.

Hoitajan kanssa on kylläkin tarkoitus keskittyä terapeutin etsintään. He suositteli minulle psykodynaamista terapiaa joka olisi intensiivisempää kuin kognitiivinen. Mulla ei kyllä ole hajuakaan millä tavalla niitä eri vaihtoehtoja tarttis miettiä. Kuulemma yksinkertaisuudessaan se menee sillai että psykodynaamisessa käydään kaksi kertaa viikossa, ja kognitiivisessa kerran viikossa... moisesta en ollut ennen kuullutkaan.

Lääkäri oli hiukan sitä mieltä että olisin hypomaniassa =D mitä?minäkö? Sanoin kyllä suoraan että aika mielelläni olenkin kun saan vihdoin kotonakin siivousta ja kaikenlaista touhua tehtyä, hah, varmaan aika perus hypomaaninen vastaus.

Nyt jatkamaan seuraavaa proggista...