Tunteet.

Iskee pintaan voimalla, tunnen rintalastassa jo räjähtävää ahdistusta, sitten alkaa se kurkun puristus. On kuin tulinen koura nappaisi kurkkutorvesta kiinni. Puristaa koko ajan lujempaa mitä tunteellisempi fiilis. Kun on lapsesta asti opetettu että tunteita ei näytetä sen huomaa vanhemmalla iällä voimakkaammin. Kurkkuuni sattuu, sattuu ja kovaa.

Silmiä alkaa polttaa kun kyynel nousee kyynelkanavaa pitkin silmänurkkaan. Se haluaisi tulla mutta alitajuntani laittaa tien poikki. Kun se ei pääse eteenpäin, se sattuu. Miten voi olla näin helvetin kivuliasta yrittää itkeä! Terapeuttini sanoi että ei taida olla sulle helppoa tuo itkeminen... no ei ole, ei. Aivan saatanan vaikeaa ja se suututtaa.

Ihmettelen ihmisiä jotka itkee kaikista tunteista?! Itkee ilosta, itkee surusta, yksi ystäväni itkee jopa hämmennystä. Minä en pysty itkemään mitään, tai jos saan vihdoin ne kyyneleet tulemaan minua hävettää. Suunnaton häpeä siitä että näytän tunteitani. Se on hankalaa silloin varsinkin, kun alkaa tulla itku julkisilla paikoilla, lääkärissä tai psykologilla, tai terapeutilla.

Itkin tänään...monta kertaa. Kirjoittelin lapsuuden ystäväni kanssa lapsuudestamme ja varsinkin mun lapsuudesta. Sain jotenkin sen myötätunnon itseäni kohtaan nousemaan ja se itketti valtavasti. Minkä takia minun piti käydä niin paska lapsuus läpi? Alkoholisti äitini, hakkaava isäpuoleni...tai siis korjaan vaihtuvat hakkaavat isäpuoleni!?!?!!Se isäpuoleni joka raiskasi minut jo neljävuotiaana!

Se saatanan paskiainen joka tuhosi elämäni, vei koko lapsuuteni. Hajotti kaiken. kaiken! Se kun katsoin toisen isäpuoleni pieksevän äitiäni henkihieveriin..katkenneet kylkiluut, murtunut nenä, ainaiset mustat silmät...huoh.

Kurkkuani polttaa. Tunteet velloo sisälläni, häpeä, suru, viha, syyllisyys, viha, viha, viha..suru. Katson miestäni ja mietin miten onnekas olen. Olen osannut vihdoin tehdä sen valinnan mieheni suhteen eri tavalla kuin äitini. Ei kusipäitä, ei hakkaavia miehiä, ei juoppoja. Nyt minulla on se rakastava, rauhallinen ihana mieheni joka tukee minua.

Sain rakkaani huolestumaan itkullani, sanoin että tämä tekee vain hyvää.