Nyt sitten on valittu terapiamuoto, tai no, kaksi vaihtoehtoa jäljellä. Joko traumaterapia tai psykodynaaminen terapia. Nyt sitten vaan listasta valitsemaan nimiä ja varaamaan arviokäyntejä. Alustavasti funtsailin että käyn yhdellä traumaterapeutilla ja yhdellä psykodynaamiseen suuntautuvalla.

Sen verran kallista lystiä se on että ei viitsisi ihan kovin monella ravata, mutta olisi tärkeää löytää sellainen jonka kanssa on yhteys. Hoitajan mielestä olisi nyt tärkeää löytää aika nopsaan että pääsisi aloittamaan.

Niin ja dissoilusta puhuttiin kun sitä on jonkun verran ollut. Juuri kun pääsen sanomasta että nyt ei ole ollut sain iltapäivästä uuden kohtauksen. Mulla on ollut kahdenlaisia, joko selkeitä "näkyjä" tai vahvoja tuntemuksia. Tuntemuksista inhottavin on kipu, todella kova kipu joka laittaa mut aivan kaksinkerroin. Kipu tulee takapuoleen ja yhdistän sen suoraan lapsuus takaumiin. Toinen on näyt, saatan yhtäkkiä jossain tilanteessa, jossa on selkeä traumatriggeri alkaa nähdä tapahtumia mitä voisi tapahtua minulle. näyt on pelottavia,julmia ja raakoja. 

Sain sitten iltapäivällä tälläisen kipukohtauksen kun oli kaupassa. Onneksi selvisin kivun kanssa kun raahauduin yleiseen vessaan hengittelemään ja rauhoittumaan. Piti hiukan maadoittaa itseään tähän päivään ja aikaan mutta hyvin se meni loppujen lopuksi. Keräilin itseni siellä ja jatkoin ostoksiani taas normaalisti.

Ensimmäinen kipukohtaukseni sai minut aivan tolaltani, itkin hysteerisesti ja vapisin ja pelkäsin. Makasin sängyllä ja miehen silitti selkääni ja rauhoitteli minua, kertoi että kaikki on hyvin ja itse hoin samaa mantraa. Sen jälkeen olin vain vihainen, melkein raivoissani... minkälaista paskaa minun pitää vielä kärsiä!?